Interim

Onvoldoende capaciteit en/of expertise aanwezig om nieuw talent aan je organisatie te binden? Een interim recruitment specialist kan de oplossing zijn.

Wij begrijpen als geen ander dat het de voorkeur heeft om de organisatie te laten groeien met personeel dat zelf in dienst is bij je organisatie. Alleen in sommige gevallen ontkom je niet aan de inhuur van personeel. Zoals op piekmomenten of als bepaalde expertise van niet aanwezig is binnen je organisatie.

Buro Feliks heeft verschillende oplossingen in huis. Op het gebied van interim recruitment en employer branding hebben wij veel ervaring opgebouwd. Daarnaast helpen wij ook met de selectie & implementatie van een ATS, nieuwe suppliers en het bouwen van een goed recruitmentteam.

Als het gaat om strategie en/of uitvoering kan Buro Feliks een goede samenwerkingspartner zijn. Naast onze eigen ervaring hebben wij ook een groot netwerk van professionals binnen de recruitmentmarketing discipline. Hier hebben we twee opties voor:

  1. Resultaat behalen waar de organisatie mee geholpen is. Wij geloven erin dat recruitment een vak is dat thuishoort binnen elk bedrijf.
  2. Op tijdelijke basis, korte termijn resultaat behalen waar de organisatie op lange termijn op kan bouwen.